Jan-Karel van Hoof, keurslager

Rundvlees uit Twente

Blonde D ‘Aquitaine. Een korte keten in eigen hand. Met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Voor een puur stuk rundvlees, mals en heerlijk van smaak.

Kalfsvlees

Weivlees uit Cromvoirt van boer van Rooij. Ons kalfsvlees is puur natuur en dat proeft u! Onze kalveren blijven ca. 5 maanden bij de koeien zogen en daarna krijgen ze krachtvoer speciaal voor vleeskalveren. De kalveren lopen in de zomer buiten en in de winter staan ze in ruime hokken op stro. Door de natuurlijke en diervriendelijke opfok is het kalfsvlees heerlijk van smaak en botermals. De natuurlijke groei geeft het kalfsvlees een mooie rose kleur.

Varkensvlees

Heyde Hoeve Duroc-varken. Verkozen tot beste varken van Nederland, op smaak van duurzaamheid. Gemarmerd vlees, mals en sappig. Voldoende licht en een goed klimaat in de stal. En gunstig voerverbruik met
minder belasting voor de aarde.

Kip

100% antibiotica-vrije kip. 100% antibiotica vrij, alle Gildehoen kippen zijn opgegroeid. De Gildehoen is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. De Gildehoen kippen zijn plezierig opgegroeid zonder antibiotica. Met de Gildehoen koopt u een puur pluimveeproduct, gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrij kippenvlees. Iets duurder maar toch vriendelijk geprijsd.

Lamsvlees

Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.

Vleeswaren

We hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst.  Vleeswaren zijn natuurlijk te gebruiken als broodbeleg, maar ook als een snack, tussendoortje, tapas of als vlees bij de maaltijd. Bij ons vind je de lekkerste vleeswaren, dagvers en uit eigen keuken. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.

Magere runderrollade

Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.

Runder rosbief

Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je.

Fricandeau

Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor een buffet.

Gegrilde kiprollade

Gemaakt van magere kippeborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.

Zeeuws spek

Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.

Runderrookvlees

Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.

Achterham

Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.

Jan-Karel van Hoof, keurslager

Kreitenmolenstraat 27
5071BA Udenhout
0135111273
0135110063

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten