Keurslagerij Van Hoof begint in 1965, als de toen 23-jarige Harrie van Hoof de slagerij van zijn werkgever overneemt. Van meet af aan staan gedienstigheid en gastvrijheid hoog in het vaandel, naast de vanzelfsprekend goede ambachtelijke kwaliteit. Die combinatie blijft door de jaren heen de rode draad en succesfactor. Sinds 1998 is Jan-Karel eigenaar van de slagerij. (Vader Harrie werkt nog altijd twee dagen per week mee, met veel plezier!) Echtgenote Christel werkt sinds 1986 jaar in de zaak. En de volgende generatie heeft zich aangediend...
Wij zijn de enige ambachtelijke slagerij in Udenhout, en onze zaak heeft ook een sterke regiofunctie. Wij mogen klanten vanuit een wijde omtrek verwelkomen. Mensen die bewust kiezen voor goede, betrouwbare kwaliteit en de extra service die we als Keurslager te bieden hebben. Of het nu gaat om een goed bereidingsadvies, het samenstellen van bijzondere schotels, of het thuisbezorgen van een speciale bestelling. Alles kan. Mensen hebben een bepaalde verwachting van de Keurslager, en die beleving moet kloppen. Daar werken wij elke dag aan en we groeien gestaag.